top of page
ABF_9695.jpg

Personal training

Bij Personal Training werk jij persoonlijk aan je eigen doelen onder begeleiding van een Personal Trainer. We zijn niet alleen fysiek met jou bezig maar leren jou ook anders te denken en een nieuwe krachtige levensstijl in te zetten die bij jou past. Eentje waar jij persoonlijk in kunt groeien en een nieuwe krachtige versie van jezelf kunt gaan neerzetten. 
Extra verzorgen wij op afspraak Outdoor Bootcamps of Small Group trainingen. Niks is ons te gek. Dit kan op locatie of bij de Personal Trainer aan huis in Monster.

Neem je al deel aan de paaldanslessen bij Move 2 Impress? Dan ontvang je korting wanneer je ook PT lessen gaat volgen. Meer info kun je opvragen via info@move2impress.nl of door een bericht te sturen via je leden account.

Tip!
Wanneer je je aanmeld voor een eerste intakegesprek en personal training work-out, vragen wij daarvoor € 25,-. Tijdens deze afspraak bespreken we jouw persoonlijke doelen en wordt er een plan gemaakt. Kom je vervolgens bij ons sporten, dan worden de kosten van de intake verrekend met jouw plan.

Recensies

Céline

Ik vind PT bij Move 2 Impress heel erg fijn. Je wordt gemotiveerd om je eigen doelen compleet te halen. Het geeft voor jezelf een enorm goed gevoel. En vooral fijn dat de materialen die Move 2 Impress in bezit heeft ook met zorg worden gekozen op basis van je lichaam en je eigen kunsten. Ik wil heel graag blijven sporten en heb sporten ook wel echt nodig.

Jelmer

De PT geeft de motivatie om mijn doelen te behalen. Elke training wordt het onderste uit de kan gehaald waardoor elke keer weer een progressie te zien is. Terwijl de begeleiding & persoonlijke aandacht fijn en precies is wat je nodig hebt.

Rob

Ik ben met PT begonnen omdat ik graag wilde werken aan het onderhouden en versterken van mijn spieren, voornamelijk in mijn schouders. Een mijlpaal voor mij was toen het mij lukte om mezelf op te drukken.

Wil je meer informatie over PT?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bedankt voor je bericht!

bottom of page