top of page
OVER M2I STUDIO

OVER M2I STUDIO

START NU MET EEN

PROEFMAAND

5 LESSEN

€ 35

ABF_0038_edited.jpg

OVERONS

Over Move 2 Impress Studio Paaldansen is een onwijs leuke sport. Dat willen wij graag aan zoveel mogelijk mensen laten zien. We leren van elkaar en motiveren elkaar om alles uit de sport te kunnen halen. Uiteraard vinden wij veiligheid belangrijk, we helpen en ondersteunen elkaar tijdens de lessen en maken gebruik van valmatten als het nodig is. Bij Move 2 Impress Studio willen we jou graag laten ervaren dat jij meer kan dan dat je voor mogelijk houdt. We werken samen met jou aan een flinke dosis zelfvertrouwen en zorgen dat jij als persoon groeit in wie jij bent. Plezier hebben in wat je doet staat boven alles! Ik en mijn team staan voor jou klaar! 

Locatie
wateringen

In Wateringen trainen in een lichte studio met 5 danspalen. Wij hebben in onze studio X pole Competition poles Chroom 45mm. Aan deze palen kun je zowel je static als je spinner Moves trainen. Er is een gemengde kleedkamer aanwezig waar je je kunt omkleden voor en na de les. De trainhoogte in deze zaal is 2,5 meter. We zijn gevestigd in een danszaal van de dansschool Dance For You in Wateringen.

Locatie
Monster

In Monster zijn we gevestigd in een zaal binnen Sportcentrum Westcoastgym We trainen we in een studio boven de groepsleszalen van sportschool Westcoastgym. Hier hebben we static poles 42mm. Er zijn kleedkamers en douches en kluisjes aanwezig.

De trainhoogte in de zaal is 2,5 meter.

Bij binnenkomst druk je even op de bel bij de balie dan doet een medewerken van de sportschool het toegangspoortje even voor je open. 

20221022_162055-L.jpg

De leukste paaldanslessen beoefen je bij Move2Impress

Move2Impress is toegankelijk voor iedereen van beginner tot iemand die al een kleine basis heeft opgebouwd. Tijdens onze lessen bouw je zowel kracht, lenigheid, coördinatie en conditie op. Het is de ideale mix tussen cardio en kracht. 

 

Het lesaanbod van Move2Impress bestaat uit lessen voor beginners, kinderen en gevorderden. Zowel voor Sportief Paaldansen voor Beginners, Kids Pole sportief en Sportief Paaldansen All Levels zijn er proeflessen en reguliere lessen. Wij geven onze lessen in het Nederlands.


Paaldansen voor beginners

Ben jij nieuw op het gebied van paaldansen? Dat is bij ons geen probleem! Move2Impress biedt namelijk proeflessen en reguliere lessen aan voor sportief paaldansen voor beginners. Tijdens deze lessen is veiligheid een belangrijk aspect, zo helpen we elkaar en wordt er onder andere gebruik gemaakt van een valmat. Ook leer je elkaar spotten. Dit houdt in dat je elkaar leert ondersteunen bij de uitvoering van een techniek. Dit is een belangrijk aspect binnen het paaldansen.

 

Move2Impress helpt jou graag op weg in de wereld van sportief paaldansen.

Het team

_DSC4854.JPG

Saskia Suanet

Eigenaresse M2I Studio

Pole All Levels

PT Training

  • Instagram

Saskia is de eigenaresse en het gezicht achter Move 2 Impress. Haar missie is om Sportief Paaldansen binnen het Westland en omgeving als geaccepteerde sport neer te zetten voor volwassenen en kinderen.

_DSC4837 - kopie.JPG

Charissa

Pole All Levels

Kids Pole Sport

Workshops

Charissa weet jou op een enthousiaste en rustige manier in een hoop technieken te krijgen. Ze houdt van een flow en bedenkt dan ook graag nieuwe choreo’s. Ze combineert graag dans met paaldansen.

_DSC4849.JPG

Esmee

Exotic Pole

Exotic Pole Workshops

Esmee is een instructrice met een geheel eigen flow. Ze weet iedereen enthousiast mee te krijgen. Ze traint zelf heel fanatiek en is klaar voor de volgende stap, haar passie overdragen naar jou!

Asha-Tortolero.png

Asha 

Pole All Levels

Advanced Pole

Exotic Pole

Workshops

Asha is een ervaren instructrice en kan zich allround inzetten. Ze heeft veel energie en dit is dan ook goed te merken in haar lessen. Asha heeft in meerdere sporten ervaring wat een pré is als instructrice. 

rond_edited.jpg

Celine

Beginners Pole

Basic Pole

Intermediate Pole

Celine is ooit gestart bij move 2 impress middels PT training stelden daar haar doelen en ging er vol voor. Na een tijdje ging ze ook paaldanslessen volgen en inmiddels is ze door gegroeid naar een instructrice. Blij met haar enthousiasme en motivatie. Dit is ook kenmerkend in haar lessen.

rond_edited.jpg

Femke

Exotic Pole

Exotic Pole Workshops

Femke is een is een krachtige Exotic Pole instructrice. Ze leert je graag nieuwe dingen en daagt je uit. Ze helpt je fijn en rustig op weg en neemt de tijd om de technieken goed aan je uit te leggen.

bottom of page