top of page
20190516_221322.jpg

Lesaanbod

Paaldansen is een dansvorm waarbij verschillende danstechnieken uitgevoerd worden rondom en in een verticale paal. Er zijn verschillende niveaus in deze sport en er kunnen zowel op een vaste paal als op een draaiende paal verschillende oefeningen worden gedaan.

Paaldansen is een zware sport. Er zijn niet veel andere sporten waarbij zo veel kracht, lenigheid uithoudingsvermogen en motoriek wordt gevraagd. Het is een combinatie van cardio en krachttraining. Voor het correct uitvoeren van de technieken worden alle spieren aangesproken, wat een goede spierbeheersing vraagt en de nodige oefening vergt. De bewegingen die je moet uitvoeren en de beheersing die je daarbij nodig hebt, vragen flink wat van je lichaam. Zeker in het begin zal je de dag na een intensieve training last hebben van spierpijn. 

Paaldansen is een sport die door iedereen kan worden uitgevoerd. Geslacht, leeftijd of lenigheid maakt niets uit. Uiteindelijk groei je in kracht en vaardigheden en kun je meer dan je had gedacht. Dit heeft een positief effect op je zelfvertrouwen. 
ABF_0038.jpg
Pole Beginners/Basic
 Monster - Wateringen

Paaldansen, iedereen kan het leren. Tijdens de beginnerslessen bouw je aan een stevige basis binnen het sportief paaldansen. De les is voor iedereen toegankelijk. Tijdens de beginnerslessen bouw je aan kracht, lenigheid, coördinatie en conditie. Ook leer jij je eigen flow creëren. Naast hard trainen vinden wij gezelligheid erg belangrijk tijdens de lessen. We helpen elkaar en moedigen elkaar aan. 

 
IMG-20190719-WA0024-L.jpg
Pole All Levels
 Monster - Wateringen

Pole All Levels lessen zijn geschikt voor iedereen met een basis in het paaldansen. Na de beginnerslessen, kun je meedoen met All levels. Het Tempo tijdens de All Levels lessen ligt namelijk iets hoger. Tijdens de All levels les werk je aan technieken die je met meerdere variaties kan inzetten. Ook leer je om technieken achter elkaar uit te voeren. Deze les is ook geschikt voor mannen.
IMG-20210618-WA0002-L.jpg
Kids Pole Sportief
 Monster

Paaldansen is voor kinderen een sport die voelt als spelen in een speeltuin; klimmen, slingeren, draaien en springen. Een leuke sport die focust op de motoriek, kracht en lenigheid. Tijdens de les werken we aan trucjes, draaien, dans en acrobatiek. Kids Pole wordt vaak vergeleken met een turn- of gymles. Goed voor de fysieke ontwikkeling van het kind én met een hoge plezier-factor! De les wordt gegeven voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Vanaf 15 jaar mag je deelnemen aan de reguliere lessen.
ABF_9787_edited.jpg
Pole Basic/Intermediate
 Monster

Deze Pole Basic/Intermediate les is bedoeld als doorstroom les vanuit de beginners les. Vraag de instructrice of je er klaar voor bent. In deze les kun je doorgroeien van basic naar intermediate. Zoals in al onze pole sport lessen kun je ook tijdens deze les een kort BBB (Buik,Billen,Been momentje verwachten.
Exotic Pole All Levels
 Wateringen

Exotic Pole lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. De lessen staan in het teken van sexy paaldansen, maar geen bloot. We dansen op hoge hakken (Pleasers). Bij de Exotic Pole ga je leren je evenwicht te bewaren en soepel te bewegen in en rond de paal staan deze accenten staan centraal tijdens de lessen.
20221228_213919-L.jpg
Workshops/Vrijgezellen Feestjes 
 Monster - Wateringen 

Workshops, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes, verjaardagsuitjes, alles is mogelijk bij Move2Impress.

Extra's
Dit kan (tegen meerprijs) inclusief hapje of drankje (wij schenken geen alcoholische drankjes).

Neem vrijblijvend contact op voor groepen tot 16 personen via onderstaand contact formulier

 

Contact M2i studio

Bedankt voor de inzending!

THEMA LESSEN

Bij Move2Impress organiseren we regelmatig thema lessen.

Denk hierbij aan lessen die in het teken staan van Halloween en Kerst.

2023 - data worden nog bekend gemaakt

Halloween - Kom in stijl naar de les

Kerst - Kom in stijl naar de les

Eindejaarsles - Neem gezellig 1 a 2 introducees mee

wat trek ik aan

Wat neem je mee/trek je aan naar de les?

-    Een bidon of flesje water

-    Een handdoek en microvezel doekje

-    Een korte, strakke broek

-    Een sporttop zonder mouwen

 

Deelname Exotic Pole     

Dan ook pleasers met beschermers om het plateau

en knie beschermers mee nemen

Tips!

-   Gebruik van tevoren geen crème (zonnebrand of bodylotion)

-   Was je handen met een vast stuk zeep of een druppeltje Dreft       voor meer grip

 

De korte broek en sporttop zijn nodig om te kunnen klemmen in de paal. Bij een T-shirt met lange mouwen zit de stof in de weg. We trainen op blote voeten, schoenen zijn dus niet nodig.  

nieuw lid

gratis microvezel doekje
Meld je je aan voor een abonnement als nieuwe abonnee, dan kun je gratis een microvezel doekje ophalen in de les. Deze kun je gebruiken om de paal tussentijds schoon te maken gedurende de les(sen).

M2I groepsapp
Ook word je toegevoegd aan de M2I groepsapp op WhatsApp. Hierin kun je toffe foto's uit de lessen delen met andere leden. Er kunnen ook vragen gesteld worden over de lessen, kleding, grips of overige vragen. Bij M2I Studio hebben we een gezellige community waarbij we elkaar op de hoogte houden.
 

Verkoop bij de Studio

We verkopen ook pole grip Mammut €14 per tube (de vloeibare magnesium voor de handen).

De pole grip kan uitgeprobeerd worden in de lessen.

Verder verkopen we ook sport polsbandjes per set van 2 €3,50.

Paaldansbroekjes voor starters €10.

Vraag hiernaar bij de instructrices.

Betaling kan via je leden account of via pin bij Saskia

Meld je aan voor een gratis proefles!

Enthousiast geworden? Een proefles is gratis! Meld je snel aan via onderstaande knop.

bottom of page